Plakater er billige

Tomme hvide vægge er lidt kedeligt, de fleste synes, at der helst skal være lidt at se på, som giver farver og hygge i hjemmet. Malerier findes i mange prisklasser, men med en god plakat, får man meget kunst for pengene og tit så billigt, at man ikke behøver at føle sig forpligtet til at have plakaten hængende i al evighed, men sagtens kan tillade sig, at skifte den ud, hvis man finder noget andet eller gerne vil ændre lidt på stilen i boligen.

Brug plakater i boligindretningen

Plakater har aldrig mistet sin aktualitet i boligindretningen. Mange tænker på de idolplakater, der hang med tegnestifter på teenageværelset, men plakater til voksne er noget helt andet. Anbring plakaterne i flotte rammer, det giver det bedste finish. Bland gerne med andre rammer og de kan både indeholde fotos og original kunst eller grafik. I dag tager man det ikke så højtideligt, hvad der kommer på væggene, det vigtigste er, at det har betydning for dig og sætter et personligt præg i rummene. Motiverne kan være alt lige fra genoptryk af gamle reklamer til reproduktioner af stor kunst eller andet. Ophængningen kan være meget utraditionel, se i boligmagasiner og på nettet og hent god inspiration til, hvordan man også kan anbringe rammer anderledes steder, i klynger og rundt omkring. Ikke mange tænker på at hænge noget op i badeværelset eller entréen, men det giver en god effekt, hvis man udsmykker hjemmet kreativt. Start måske forsigtigt, tilføj flere rammer hen ad vejen og opbyg en flot plakat og billedsamling med tiden. Lige nu er grafiske og enkle motiver i sort/hvid meget in, men vær ikke bange for at gå dine egne veje og købe noget med mere knald på kulørerne. I en meget skandinavisk, stilren og enkel bolig, hvor farverne i indretningen er kølige og nøje afstemte, er det kun flot, hvis et par småting stikker lidt af og peger i andre retninger, så det ikke bliver alt for fornuftigt og velovervejet.

Her købes plakater

I forretninger med interiør og deciderede plakatforretninger kan man altid finde et stort udvalg af plakater i mange forskellige størrelser og udtryk. Der er også kommet mange spændende webshops, drevet af små designvirksomheder og grafikere, der gerne sender plakatruller afsted. På de fleste museer er der også flotte plakater at finde til ganske fornuftige priser. Tag gerne en eller flere med hjem som souvenir fra en rejse, som kan hænge og vække gode minder.