De gode ideer til en festlig oppyntet barnedåb

Det er altid super vigtigt for nybagte forældre at holde en smuk og mindeværdig barnedåb for deres lille nyfødte. Det skal være en højtidelig dag, men også en dag hvor i kan have det hyggeligt og rart med familie og venner. En dag, hvor i virkelig kan få præsenteret jeres lille ny for hele jeres omgangskreds. I den forbindelse er især oppyntningen til selve barnedåbsfesten en vigtig ting. I vil selvfølgelig gerne have at det skal se fint ud og afspejle hvem i er som lille ny familie. Læs med her og få lidt gode ideer til jeres barnedåbspynt.

Lyserød, lyseblå – eller noget helt tredje?

Mange vælger helt traditionelt at pynte i enten lyseblå eller lyserøde farver, alt afhængig af barnets køn. Det er en både hyggelig og sjov tradition, når hele rummet lyser lyserødt eller blåt og alle kan sidde og smile lidt ved sig selv over den lille ny, det nye fine navn, og de drengede eller pigede farver på bordene. Der er dog også kommet en tendens, hvor man i stedet for at pynte i de almindelige babyfarver, vælger noget helt andet. Hvad med en gul oppyntning eller måske rød? Ofte kan resultatet blive super, hvis vi bare sætter vores fantasi på arbejde.

Husk de friske blomster

Vigtigt er det altid, at der til en fest er friske blomster. Det ser bare ekstra godt ud, når man sørger for at købe smukke blomster til bordene. Det viser at i har gjort noget ekstra ud af jeres oppyntning. Bland forskellige blomster alt afhængig af årstiden og vær ikke bange for farver. Det er altid smukt at bruge de traditionelle farver, men lidt andre toner ind imellem, er også super kønt.

Balloner i massevis

Balloner er altid en god ide, når man skal holde en fest. Særligt til en barnedåb, som er en fest for jeres barn, kan det være en super fin ting at have hængende hen over bordene. Ud over den dekorative del, så er balloner også fantastisk underholdning for familiens yngste, hvis i har sådan nogle med til jeres barnedåb. De fleste børn kan få timer til at gå med balloner. Vil i gerne se et bredt udvalg af balloner, så kan i se mere på https://www.dreamshop2u.dk/Barnedabs-balloner.html. Her finder i et bredt udvalg til den festlige barnedåb.

Små kys og lidt ekstra sødt

Det er super sødt og meget moderne at pynte bordet med lidt ekstra sødt. Kyskager og små slikposer i enten lyseblå eller lyserød er ikke kun et hit hos festens yngste, det ser også super godt ud i jeres borddækning. I understeger jeres tema som i dagens anledning er barnet og viser samtidig et overskud til de små detaljer i jeres borddækning.

Sjove bordkort

Bordkort er rigtig vigtige til næsten alle barnedåbsfester. Bordplanen er endelig gået op og så gælder det om at vise alle på plads på en elegant og hyggelig måde. En god ide er at få fremkaldt en masse små polaridbilleder af jeres lille ny. Under det søde billede skriver i så navnet på vedkommende, som skal sidde. På den måde har man som gæst et lille minde at tage med sig fra jeres barns barnedåb og et lille sødt billede, som måske kan ende på køleskabet efter jeres fest.

Det utraditionelle kontra det traditionelle

For mange kan det være svært at vælge hvilken vej de skal gå, når de arrangerer barnedåb. Vigtigt er det altid, at i føler at i har jer selv med i de beslutninger, som i træffer. Elsker i lyserød, så gå all in og nyd jeres gæsters reaktion. Er i til det modsatte, så stå ved, at i ikke er til meget pynt, men vælg enkle og smukke løsninger.