Tunnelbears VPN er lille men effektiv

Tunnelbear har udviklet en Virtual Private Network tjeneste, der sikrer din internetfærden imod nysgerrige blikke. Antallet af nysgerrige blikke har oplevet en stor stigning den seneste tid, vi er i hvert fald blevet mere bevidste om at de findes. Da Edward Snowden afslørede National Security Agencys masseovervågning af den amerikanske befolkning, opdagede folk at det ikke længere blot var et fjernt dystopisk billede af verden, men at det rent faktisk fandt sted på nationalt plan. Også her i Danmark og i Storbritannien har det fundet sted, og efterspørgslen for at sløre sin internetaktivitet steg markant. Det er her Tunnelbears tjeneste er brugbar, og gør det ganske godt.

 

Tunnelbear benytter sig af forskellige krypteringsprotokoller for at sikre at din forbindelse kan modstå diverse hackerangreb. Desuden fører Tunnelbear ikke logs over deres brugere, og man kan derfor benytte deres service uden så megen risiko for at blive opdaget i hvad man foretager sig.

 

Hvad taler imod at bruge Tunnelbear som sin udbyder?

Tunnelbears VPN gør mange ting rigtigt i og med at de ikke fører logs, men der er desværre også enkelte elementer der taler imod at benytte sig af netop deres service. En af de mest negative ting ved servicen er, at deres servernetværk er forholdsvis lille i forhold til mange andre udbydere. Der er kun servere i 20 forskellige lande, imens mange af de andre udbydere har servere i over 50 lande. Det betyder at mange personer er logget på igennem de samme servere, og alt andet lige vil give lavere hastighed på din internethastighed. De har dog servere i Danmark hvilket må siges at være et plus.

 

En anden ting der taler imod at bruge Tunnelbear er at de ikke har nogen pengene tilbage garanti. Det vil sige, at tegner du et abonnement hos dem er du låst i det indtil det udløber. Det burde dog ikke være det store problem, i og med at servicen de tilbyder en gratis prøveperiode, så du kan se om det er noget for dig.

 

Udførlig gennemgang af Tunnelbears VPN

Overvejer man Tunnelbear som sin udbyder, kan man her finde en udførlig anmeldelse af deres VPN. Her bliver servicen gennemgået i tre kategorier, hhv. sikkerhed, anonymitet og servere og funktioner. Det er dermed nemmere at danne sig et godt overblik inden man tegner et abonnement hos dem, eller prøver deres prøveperiode som de tilbyder.