Knock knock jokes er oplagte til underholdning

Det er meget forskelligt, hvorvidt folk kan lide at lave spas eller ej. Der er nogle, som elsker at være midtpunkt til hvert et arrangement og så er der dem, der har det helt omvendt. Er man en meget stille person sætter man nok større pris på at høre jokes og sjove fortællinger end selv at dele. Det gode er, at dem, som godt kan lide at fortælle og joke, de også sætter pris på dem, der kan lide at lytte. Således er det godt, at alle er forskellige og har forskellig grad af behov for at fortælle og joke. Der er mange, som er vilde med at fortælle knock knock jokes, som er en yderst kendt form for vits, der findes i mange forskellige lande.

Med knock knock jokes kan du altid få et smil

Mange, der er vilde med sjov og spas har det meget sjov med de seriøse øjeblikke. De kan ikke have, at der bliver stille et øjeblik og derfor har de det med at fortælle en joke for at lette stemningen lidt. Er man selv typen, der ikke har noget imod den seriøse snak og det stille øjeblik kan det være svært at forstå. Det kan dog ofte skabe sjov og en bedre stemning, at den seriøse stemning bliver brudt af en joke. Især er en knock knock joke god at fortælle. Denne form for vits har også et dansk navn, som er banke banke på. Uanset hvilket sprog man finder sådan en joke på, vil meningen være den samme.

 

Hele grundlaget for en knock knock joke er, at man starter med at sige knock knock. Det er godt nok kun på engelsk, at man vil starte med at sige det. Siger man vitsen på dansk vil man i stedet for sige banke banke på. Det er så meningen, at den person, som man fortæller vitsen til skal sige ‘hvem er det’ eller ‘hvem der’. Dernæst vil man som fortæller af vitsen sige et navn eller et andet ord. Og så skal lytteren sige det pågældende navn eller ord, og tilføje et ‘hvem’ efterfølgende. Joken afsluttes med, at fortælleren så siger noget sjovt i denne situation. Du kan finde mange knock knock jokes på internettet, som kan lette enhver tung stemning.

En knock knock joke er nem at huske

Nogle mennesker er meget gode til at huske jokes og vitser. De skal blot høre dem en enkelt gang og så er de i stand til at genfortælle dem igen og igen. Andre har det helt anderledes. De kan høre den samme vits hundredvis af gange uden at kunne genfortælle den alligevel. Her er det en fordel at forsøge at lære knock knock jokes. De er nemlig så simple, at de stort set er umulige at glemme. Netop derfor er der mange, som vælger lige denne type joke. Er man meget dårlig til at huske kan man også skrive dem ned. Her bør man dog ikke skilte med, at man har skrevet joken ned da det kan virke lidt kikset.