KitchenAid – uundværlige køkkenmaskiner

KitchenAid producerer køkkenmaskiner og er genvejen til hurtig og nem madlavning. KitchenAid er et gammelt firma, der har eksisteret siden 1908, hvor de startede ud med at producere køkkenmaskiner til industrielle formål. Senere begyndte man at lave KitchenAid køkkenmaskiner til den hårdt slidende husmor, der skulle have maden på bordet i en fart. KitchenAid er køkkenmaskiner i fremragende kvalitet og design. De laver i dag et væld af forskellige produkter. KitchenAid er nok mest kendt for deres ikoniske røremaskine, som også var det første produkt på det private marked. Sidenhen har man kunnet få mange forskellige ting til køkkenet fra dem. De producerer i dag både håndmixere, toaster, foodprocessorer og meget, meget mere. KitchenAid har oven i købet udvidet deres sortiment, således at man nu også kan finde opvaskebørster og pizzahjul i deres ikoniske retro design.

 

Hvad skal min KitchenAid kunne?

Leder du efter en all-around KitchenAid køkkenmaskine. Så kunne den ikoniske røremaskine, der findes i forskellige modeller og med alverdens udstyr måske være en mulighed. Lige meget om du er en amatør i køkkenet, mesterkok eller det bare skal gå hurtigt, så er der en KitchenAid til lige netop dit behov. Det samme gælder for udstyret. Er du glad for at bage, så kan det være, der skal investeres i et bagesæt og diverse piskeris. Du kan også tilkøbe både slowjuicer og råkostjern til KitchenAid og derved få allermest brug ud af din KitchenAid røremaskine. Der er ikke noget værre og mere spild af plads og penge end en køkkenmaskine man ikke bruger. Det er derfor en fantastisk mulighed KitchenAid tilbyder ved at have så meget ekstraudstyr til deres røremaskiner. KitchenAid røremaskinen bliver pludselig meget mere end bare en røremaskine. Så leder du efter en super god KitchenAid, så vil den en røremaskine være et godt bud.

Hvilken skal jeg vælge?

 

Der findes 5 forskellige KitchenAid røremaskiner, der alle adskiller sig fra hinanden både i formåen og i udseende. De to mest kendte modeller er nok Artisan-modellen og KitcheAid Classic. Artisan-modellen er nok den mest kendte af de to. Det er ofte også den man ser i diverse butikker. Modellen fås i over 20 forskellige farver. Den her en motoreffekt på 325 watt og ti forskellige hastigheder. Sammenlignet med KitchenAid Classic, som derimod her en motoreffekt på 250 watt og er den altså lidt kraftigere. Den kan derfor klare nogle lidt mere krævende opskrifter end Classic-modellen.