Har lige taget et kvik lån

Jeg har faktisk endnu ikke helt bestemt mig for, hvad jeg skal bruge mit lån på. Jeg har allerede taget det, i den tro, at jeg skulle bruge det på en rejse sammen med nogle venner, men de er alle sammen bakket ud igen, så nu står jeg en lille smule med lorten.

Jeg har taget et kviklån, læs mere her, og det er jo i sig selv godt nok, altså det er ikke fordi det er noget der ruinerer mig, hehe. Men jeg vil altså gerne have haft været ude og rejse, for det har jeg ikke været i en evighed. Men nu har jeg lidt ekstra penge, og det kan da være, at jeg skal ud og investere i noget, som jeg kan bruge altid.

Jeg var da også så heldig, at jeg fandt det billigste lån, som jeg kunne, så derfor gør det mig egentlig ikke så meget, at jeg har taget det, selvom jeg ikke skal ud og rejse for pengene alligevel. Nu tror jeg faktisk, at jeg vil købe min den sofa, som jeg altid har drømt om.

Glædelige sommerferie..

Jeg bliver godt nok mere og mere fristet til at tage mig et hurtigt minilån, mest af alt fordi at jeg ikke rigtig har nogen penge her i sommerferien, og jeg kunne godt tænke mig ikke at være helt hæmmet, og måske bare lige tage et par weekender ud med vennerne, eller ud på et lille roadtrip. Ikke noget dyrt eller noget, men jeg har bare desværre slet og overhovedet ikke nogen penge til at gøre det ene eller det andet.

Det er sindssygt nedtur, at have ferie og så alligevel ikke rigtig have mulighed for at være med til at lave alle de sjove ting, som ens venner laver. Det er fanderbankemig også irriterende at de fleste rigtig sjove ting, som man laver sammen altid skal koste et eller andet..

Jeg tror bare godt, at det kan gå hen og blive  lidt af et problem at finde et sted, hvor jeg kan låne penge, for det er rimelig svært at få et lån til 18-årige.