Camping med friluftsliv er for hele familien

Mange familier vælger at tage sydpå da det efterhånden er lige så billigt, som at tage på ferie her i landet. Man kan altid tage en afbudsrejse eller en billig charterrejse til et varmt land. Her vil man måske ligge ved poolen og gå lidt på stranden. Af og til vil man læse lidt i en bog og så vil man måske besøge en restaurant med noget mad, som langt fra er autentisk. Sådan en rejse er noget man sjældent snakker meget om når man kommer hjem igen. Den er hurtigt glemt fordi, at den var rigtig dejlig, men samtidig meget lidt begivenhedsrig. Tager man derimod på camping kan man være sikker på, at man ikke kommer til at ligge og dase hele dagen. Og det faktum, at man kommer til at lave noget vil automatisk gøre, at man kommer til at tænke meget på denne tur efterfølgende. Så find en campingplads et sted i landet hvis I både ønsker at spare nogle penge og vil være sikre på, at få en uforglemmelig ferie for både jer selv og børnene.

Oplev dansk natur på campingplads

Hvis ikke man selv bor et sted med meget natur kan man blot finde en dejlig campingplads med meget natur. På den måde kan man nemlig føle, at man kommer meget tættere på naturen end når man blot sidder derhjemme i ens lejlighed og kigger ud på mursten og beton. Er man her fra landet kan det være skønt at finde lidt tilbage til rødderne. For det, at man kan gå rundt i skoven og opleve den danske muld kan gøre, at man pludseligt føler sig tættere på sit land og sit ophav. Måske kan man forestille sig sine forfædre i de selvsamme skove for mange år siden. Sådanne tanker kommer meget ofte frem i forbindelse med camping. De skyldes, at man har tid til at reflektere, til at slappe af og til at fordybe sig i de situationer man er i.

 

Det er klart, at det aldrig er til at vide hvilket vejr det bliver når man skal på camping. Det er farligt, at regne med, at det bliver høj sol og varme alle dage. For sandsynligheden herfor er lille. Men det skal dog ikke være med til at stoppe jer. For der er masser af ting at lave på en campingplads selvom vejret ikke er perfekt. For det første så er en gåtur altid noget man kan gøre uanset hvor koldt og blæsende det er. Det eneste man skal være opmærksom på her er, at man tager godt tøj med. Så uanset om der i vejrudsigten står, at det bliver godt vejr når man skal på camping så hav også noget regntøj og noget varmt tøj med således, at du ikke går ned på dette.

Afstressende adfærd passer godt til camping

Har man børn i en alder, hvor telefonen fylder meget og hvor der konstant skal kommunikeres med vennerne derhjemme kan det være, at det er nødvendigt at opsætte nogle regler. For når man er sammen på camping kan det være meget drænende, hvis nogle i familien konstant er på deres smartphone og slet ikke får øjenkontakt med nogen i selskabet.

 

Noget man kan gøre er at man laver regler for, at man hele dagen ikke må tjekke sin smartphone. Det er naturligvis kun mens man er på camping. Det er ikke sikkert, at man får mange protester, men hvis man gør kan det være, at man kan lave et kompromis. Det kunne for eksempel være, at tiden uden smartphones er et par timer om dagen. Det kan i sig selv gøre, at dine børn vil lægge mærke til, at man kan være til stede på en campingplads i langt højere grad end hvis man sidder med sin smartphone konstant.