Abstrakte malerier og tyverialarm uden abonnement fra nye iværksættere

På Als i den sydlige del af Jylland er der gang i online forretningen. Abstrakte malerier og tyverialarmer til hjemmet bliver sendt af sted til de danske kunder.

 

I Sønderborg på Als er et ungt iværksætter-par blevet fuldtidsbeskæftigede med deres to online forretninger – ellers webshops – ved navn Mynewart.dk og Sydalarm.dk

 

Begge webshops er grundlagt i starten af 2016 og har på rekordtid vækstet til en sådan størrelse, at de begge kan leve af det i dag.

 

Abstrakte malerier til hjemmet

                                      

Det er især online galleri Mynewart.dk, der tager en stor del af æren for parrets nye levevej. Galleriet, der startede som en konkurrent til de mere traditionelle fysiske gallerier, har på rekordtid skabt en stor kundebase, der lystigt handler ind af galleriets især flotte abstrakte malerier.

 

Galleri Mynewart.dk adskiller sig først og fremmest fra de andre gallerier ved at være online baseret. Dernæst ved at sælge sin kunst til priser, der ligger på et niveau langt under deres konkurrenter.

city

Deres billige priser skyldes ikke, at der er gået på kompromis med kvaliteten – det skyldes alene det, at galleriets kunstnere alle er fra udlandet. Galleriet har nemlig et samarbejde med en stor skare kunstnere fra andre dele af verden, der modsat danske kunstnere har helt andre udgifter i dagligdagen, hvorfor de er i stand til at sælge deres kunst til meget lukrative priser.

 

Galleri Mynewart.dk har især fået foden ind på den del af markedet, der omhandler salg af abstrakt kunst. Det abstrakte hitter i dagens Danmark. Dette skyldes muligvis flere forskellige ting, men især dét, at mange af os indretter vores hjem meget stilrent og minimalistisk betyder, at den abstrakte kunst bliver et naturligt valg i hjemmet. Når vi skal have nye malerier til stuen, vælger vi nemlig ofte noget, der i samspil med vores anden indretning giver en synergi effekt. Og det gør abstrakte malerier sammen med det meget morderne udtryk vores hjem har i dag.

 

Plakater til salg

 

Udover malerier er galleri Mynewart.dk også begyndt at sælge plakater til hjemmet. Plakater kan nemlig også defineres som kunst, uagtet at det ikke er håndmalet ligesom malerier.

 

At indrette sit hjem både med plakater og malerier er en naturlig ting, som de fleste af os vælger at gøre.

 

Galleri Mynewart.dk har som følge af dette introduceret plakater i deres galleri. Udover at have det på selve galleri-siden, har plakaterne også fået deres helt egen hjemmeside i form af mode-plakater.dk

 

Alarmsystemer og videoovervågning til hjemmet

 

Den anden webshop hedder Sydalarm.dk. Udover parret har de også en tredje person med indover dette projekt.

 

Sydalarm.dk sælger alarmsystemer uden abonnement og videoovervågning. Sydalarm.dk har valgt ikke at opkræve abonnementsbetaling, idet firmaet ikke føler, at abonnementsopkrævningen med tilhørende vælger og alarmcentral står mål med den månedlige udgift, der følger med til forbrugeren.

 

Når du som kunde køber en tyverialarm ved Sydalarm.dk ejer du derved selv alarmsystemet, og det er dig og de personer, som du selv vælger, der får besked hvis og såfremt alarmen bliver aktiveret.

 

Dette betyder også, at eksempelvis ens nabo kan reagere på alarmen, hvis den bliver aktiveret – og naboen er med sikkerhed fremme hos dig længe før vægteren, der ofte kan have mere end en times køretid.

 

Sikringsfirmaet Sydalarm.dk forhandler endvidere videoovervågning – og en hel del af det endda. Her er nemlig overvågningskameraer til alle tænkelige kunder. Fra den lille husejer, der blot ønsker et kamera til at supplere hans eksisterende alarmsystem til de helt store firmaer, der har brug for en komplet sikringsløsning af hele deres ejendom. Kort sagt – der er videoovervågning til alle behov.

 

Dette var historien om iværksætter-parret, der på ganske kort tid har skabt sig en levevej via malerier, plakater og alarmer.